Mogens Camre: Muslimer skal have samme behandling som Hitler

DF-politikeren mener, at muslimerne fortsætter, hvor Hitler slap i Europa.

Mogens Camre sidder i dag i byrådet i Gladsaxe.

Dansk Folkeparti-politikeren Mogens Camre vækker endnu en gang opsigt med en udtalelse om muslimer.

På sin Twitter-konto skriver Mogens Camre, der i dag sidder i byrådet i Gladsaxe, følgende:

- Om jødernes situation i Europa: muslimerne fortsætter hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen.

Muslimer forfølger "helt åbenbart" jøder i Europas gader

Mogens Camre uddyber over for DR Nyheder, at han henviser til en udtalelse fra Israels ambassadør i Tyskland om, at jøder "forfølges i Berlins gader som var vi tilbage i 1938".

- Du har også en imam i Aarhus, som opfordrer til drab på jøder og en ekstraordinær situation i Norge, hvor norsk politi bevæbnet til tænderne patruljerer i gaderne, foran parlamentet og ved grænserne, siger Mogens Camre.

Han siger, at han ikke mener, at alle muslimer i Europa nødvendigvis forfølger jøder, men det var der ikke plads til at forklare i opdateringen på Twitter.

- Det er jo ikke alle muslimerne. Det er nogle muslimer. Nu er der jo det med et tweet, at det er begrænset til nogle ganske få bogstaver. Men det er helt åbenbart, at det er muslimer, som forfølger jøderne i Paris, i Berlin og i andre store tyske byer, siger Mogens Camre.

"De skal nedkæmpes"

Det tidligere folketingsmedlem og europaparlamentariker mener, at der er en stor trussel mod Vesten fra den muslimske verden, som skal bekæmpes.

- De mennesker, som angriber demokratiet, skal selvfølgelig nedkæmpes. Det er klart. Vi har haft soldater i Libyen, Afghanistan og Irak, og der er vel ingen tvivl om, at truslen mod vesten er udgået fra nogle muslimer, siger Mogens Camre.

- Det gælder jo ikke alle, men de, der lever i overensstemmelse med koranen og igen og igen stiller op og truer med hellig krig mod Vesten, de må naturligvis bekæmpes.

Sigtet for racisme

Mogens Camre har ved flere lejligheder gjort opmærksom på sig selv i forbindelse med udtalelser om muslimer.

Camre blev i 2002 sigtet af politiet for at have overtrådt racismeparagraffen, da han udtalte, at muslimerne "venter på at slå os ihjel".

Han blev imidlertid aldrig retsforfulgt, da først Folketinget og siden Europa-Parlamentet afviste at ophæve hans parlamentariske immunitet.

FacebookTwitter