Naser Khader overvejer at forlade politik

Det radikale folketingsmedlem Naser Khader overvejer at forlade dansk politik. Det sker, efter at den danske imam Ahmed Akkari har fremsat dødstrusler mod ham

Naser Khader overvejer nu sit fremtidige politiske liv efter den seneste trussel mod hans liv. (Foto: DR © DR)

Det radikale folketingsmedlem Naser Khader overvejer at forlade dansk politik. Det sker, efter at den danske imam Ahmed Akkari har fremsat dødstrusler mod ham i en fransk dokumentarfilm fra France 2, som TV2 Nyhederne sender senere torsdag aften.

Til TV AVISEN siger han, at han nu overvejer at trække sig som politiker for at beskytte sig selv og sin familie.

Ifølge TV2 Nyhederne er han meget rystet over dødstruslerne og er gået under jorden.

Under hårdt pres

Naser Khader vil overveje sin fremtid i dansk politik, og om det er det hele værd. Det gælder både hans plads som formand for netværket Demokratiske Muslimer og sit radikale folketingsmandat.

Han har især de seneste måneder været under et hårdt psykisk pres på grund af Muhammed-krisen og været under beskyttelse af Politiets Efterretningstjeneste (PET).

Naser Khader har ifølge TV2 Nyhederne oplevet meget ubehagelige episoder med medlemmer af den ekstreme islamistiske organisation Hizb-ut-Tahrir og andre radikale organisationer. Desuden har han modtaget dødstrusler med posten.

Derfor har han ifølge TV2 Nyhederne valgt at tage en time-out, før han offentliggør beslutningen om sin politiske fremtid.

Facebook
Twitter