Nu er Özlem Cekic officielt valgt som ordfører

SF's folketingsgruppe har officielt vedtaget, at Özlem Cekic igen får ordførerskaber.

Özlem Cekic var omringet af journalister, da hun før sommerferien nægtede at stemme for den skatteaftale, som S-SF-R-regeringen indgik med Venstre og De Konservative.

Özlem Cekic er SF's nye sundheds- og psykiatriordfører.

Det har SF's folketingsgruppe netop vedtaget på et gruppemøde. Özlem Cekic blev valgt uden modkandidat.

Dermed kan Özlem Cekic igen tale med SF's stemme på Christiansborg, efter hun i næsten fire måneder har været uden ordførerskaber.

Dem blev hun af SF-toppen frataget før sommerferien, fordi hun nægtede at stemme for S-SF-R-regeringens skatteaftale, der blev indgået med borgerlige partier.

- Jeg bliver den nye sundhedsordfører og psykiatri- og forebyggelsesordfører. Jeg er utrolig glad og beæret over den tillid, som folketingsgruppen og den nye ledelse viser mig. jeg vil gøre alt for at leve op til det, siger Özlem Cekic.

Özlem Cekic, kan du love, ikke at stemme imod folketingsgruppen igen?- Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, at jeg har haft nogle uenigheder med den gamle ledelse. Jeg tror, at med Annette som formand bliver en inddragelse i langt højere grad. Og så bakker jeg selvfølgelig op om vores nye formand, siger Özlem Cekic.