Ny DF-lussing til Connie Hedegaard

I en usædvanlig hård ministerkritik kritiserer Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann, den konservative miljøminister. Han siger, at hun ikke er god til at samarbejde og mangler visioner.

Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann langer nu igen kraftigt ud efter den konservative miljøminister. Hun mangler politiske resultater. (Foto: Jakob Dall)

I en usædvanlig hård ministerkritik kritiserer Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann, den konservative miljøminister for at mangle politiske resultater og for ikke at være god nok til at samarbejde med Folketingets partier.

Dansk Folkeparti siger ikke direkte, at Connie Hedegaard bør gå af som minister, men lægger betydelig vægt på, at hun ikke er god nok til at samarbejde.Bedre samarbejdePå spørgsmålet om Connie Hedegaard bør gå af som minister inden næste valg, svarer Jørn Dohrmann blandt andet:- Der er nogle ministre, der kan finde ud af at have et godt samarbejde. Men jeg må erkende, at der er andre ministre, der ikke burde være ministre og ikke kan samarbejde. Jeg sætter ikke navn på, men det er helt klart, at Connie Hedegaard sagtens kunne lære at samarbejde bedre, end hun gør i dag.Kun et forslag gennemførtHan mener reelt kun, at Connie Hedegaard har fået gennemført ét lovforslag. Det var ét om jordforurening, som ifølge DF "blev lagt i ovnen" af den tidligere miljøminister Hans Chr. Schmidt, Venstres miljøordfører, Eyvind Vesselbo og Dohrmann selv.Han understreger, at det ikke kun er Connie Hedegaards egen afgørelse, om hun fortsætter som minister, og han henviser samtidig til Politiken i dag, hvor Connie Hedegaard er citeret for at sige at hun på langt sigt er parat til at gå af som minister. Men til det siger Jørn Dohrman:- Hun skal forholde sig til, om hun overhovedet får tilbudt en ministerpost. Én ting er, om man selv ønsker at gå af. En anden ting er, om man får tilbuddet om at fortsætte, siger Jørn Dohrmann.Miljøminister Connie Hedegaard har endnu ikke kommenteret beskyldningerne fra Dansk Folkeparti, men mener at Politiken med sin forside historie med overskriften "Connie H. er parat til at gå af" har konstrueret en historie, hun siger i en pressemeddelse i dag- Det er urimelig journalistik at lave en stor forsideoverskrift, "Connie H. er parat til at gå af", på baggrund af, at jeg i et portrætinterview i en bog på spørgsmålet om, hvor jeg er om fem år, svarer, at det ved jeg ikke. For jeg har aldrig vidst, hvor jeg var om fem år, hvorfor jeg heller ikke kan svare på, om jeg fortsætter som minister, hvis regeringen fortsætter efter næste valg, siger Connie Hedegaard.

Facebook
Twitter