OVERBLIK Mogens Camres 10 mest kontroversielle udtalelser

Dansk Folkeparti-profilen skaber igen debat med sit tweet om, at muslimerne tager over, hvor Hitler slap. Vi har samlet nogle af hans mest kontroversielle udtalelser.

- Lad mig sige det klart: Muslimer skal bo i muslimland - og det er ikke her, lyder en af Mogens Camres mange omdiskuterede udtalelser. (© Pressefoto)

"De almindelige tyske soldater begik ikke de voldelige overgreb mod civilbefolkningen, som dele af nutidens muslimske ungdom udsætter os for."

- Mogens Camre i erindingsbogen 'Knus tyrannerne', maj 2011.

"Efter min opfattelse har vi ingen chance for at få de vanartede drenge med indvandrerbaggrund til at ændre kultur ved at give dem frit slag til at ødelægge folkeskolen. I mine øjne er det en absurditet, at de og deres forældre overhovedet er i Danmark. I det omfang, vi ikke kan sende dem hjem, hvor de hører til, må der sættes ind med både økonomiske og disciplinære foranstaltninger mod dem og deres forældre. Ikke de vattede gode råd og underdanige henstillinger, men en indsats, som selv barbarer kan forstå."

- Mogens Camre i grundlovstale i Esbjerg, trykt i Danskeren nr. 3/2010.

"De tyske soldater i vores gader opførte sig bedre end de muslimske drenge. Langt bedre. Soldaterne var veldisciplinerede, unge, tyske drenge."

- Mogens Camre i hollandsk tv-dokumentar, juli 2009.

"Naser Khader er en araber med tæppehandlerlogik, der sammen med en flok amatører ønsker at lukke op for asylstrømmen."

- Mogens Camre på sin hjemmeside, november 2007.

"Hvad er det for en styrke, muslimerne bidrager med? Lavere uddannelsesgrad, højere sygdomsfrekvens, lav deltagelse på arbejdsmarkedet, høj kriminalitet. (...) Vi er ikke interesserede i den mangfoldighed, som består i parallelsamfund af tabere."

- Mogens Camre i Jyllands-Posten, oktober 2007.

"Det er en syg idé og helt naturstridigt, at en fundamentalist med tørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament. Hun trænger til psykiatrisk behandling. Man må jo behandle den slags mennesker. Det er nogle hjernevaskede små stakler, som går med tørklæder. Skik følge eller land fly, så simpelt er det. Jo før hun rejser, jo bedre."

- Mogens Camre om Enhedslistens daværende folketingsmedlem Asmaa Abdol-Hamid, april 2007.

"Forestillingen om 'fornuftige muslimer', der støtter demokrati og menneskerettigheder, er en illusion."

- Mogens Camre i Kristeligt Dagblad, marts 2006.

"Lad mig sige det klart: Muslimer skal bo i muslimland - og det er ikke her."

- Mogens Camre i årsmødetale, september 2004.

"Den islamiske fundamentalisme har erklæret Vesten krig, og vi har intet forsvar, hvis vi ikke finder og eliminerer fjenden midt iblandt os, uanset hvilken hudfarve han har."

- Mogens Camre i årsmødetale, september 2001.

"Det er en kendsgerning, at mange af indvandrerkvinderne er undertrykte og fejlernærede, fordi mændene gerne vil vise deres rigdom, ved at kvinderne er store og tykke."

- Mogens Camre i DR1-programmet Helt ærligt, mand, september 1998.

Kilde: Humanisme.dk og DRs arkiv

FacebookTwitter