Partilederne mødes i corona-debat på torsdag: Stil dit spørgsmål til dem her

Du får nu mulighed for at være med til at bestemme, hvilke spørgsmål partilederne skal diskutere.

Værter for debatten er Ask Rostrup fra DR og Cecilie Beck fra TV 2. (Foto: © Miklos Szabo / TV 2 og Agnete Schlichtkrull / DR)

Over 500 mennesker er døde. Ledigheden er steget med næsten 50.000. Virksomheder, skoler, idrætsanlæg og tusindvis af andre steder har været lukket. Coronakrisen har påvirket os alle sammen.

Nu er samfundet ved at blive åbnet igen, og derfor er det blevet tid til at stille spørgsmålet: Hvordan får vi Danmark tilbage?

På torsdag tørner lederne af samtlige partier i Folketinget sammen i en stor partilederdebat, der arrangeres af DR og TV2. Og du kan være med til at bestemme, hvad politikerne skal diskutere.

Stil dit corona-spørgsmål til partilederne

Torsdag klokken 19.30 mødes alle partilederne til debat om coronakrisen på DR1 og dr.dk. Du kan være med til at bestemme, hvad de diskuterer. Optag dit spørgsmål i en video og send det til os her:

På dagsordenen er coronaepidemien og de politiske beslutninger, der skal tages for at få Danmark bedst muligt ud på den anden side. For det er en situation fyldt med politiske valg: Hvad skal åbne hvornår? Hvorfor efterskoler før højskoler? Eller storcentre før biografer?

Partilederne fra alle Folketingets partier mødes i en debat på torsdag klokken 19.30.

Ask Rostrup og Cecilie Beck kommer til at styre debatten, men du får altså også mulighed for at påvirke, hvad politikerne skal diskutere og svare på.

I boksen herover kan du stille lige præcis det spørgsmål, du synes, politikerne bør svare på og diskutere. Vi udvælger de bedste og mest stillede spørgsmål og bruger dem i debatten.

Stil dit spørgsmål ved at optage en kort video med din telefon. Bagefter uploader du videoen til os i boksen.

Debatten kan ses på både DR1 og TV 2 på torsdag klokken 19.30.