Peter Duetoft melder sig ind i Socialdemokratiet

Den tidligere toppolitiker for CD har nu betalt sit første kontingent til Socialdemokratiet. Han kalder sit nye medlemskab for moralsk støtte til Helle Thorning-Schmidt

Peter Duetoft mener, det bliver begået karaktermord på den socialdemokratiske formand. Nu vil han støtte hende med et medlemsskab af partiet.

Den tidligere toppolitiker for CentrumDemokraterne, Peter Duetoft, har meldt sig ind hos Socialdemokraterne.

Beslutningen blev truffet for 14. dage siden, og i går betalte han sit første kontingent.

- Der bliver begået karaktermord på Helle Thorning-Smidt, hun får en utrolig dårlig behandling, så jeg vil give min moralske støtte ved at melde mig ind, siger Peter Duetoft til DR Nyheder Online.

Fællesskab og samarbejde

Peter Duetoft var aktiv i CD´s ledelse i næsten 30 år og sad i Folketinget for partiet i 13 år. Sidste år meldte han sig ud og har altså nu fundet sig et nyt politisk ståsted.

- Jeg mener, kampen mellem de forskellige samfundsgrupper er blevet for voldsom under den borgerlige regering. Så hænger man muslimerne ud, så er det de arbejdsløses skyld, siger han.

Han understreger, at det ikke mindst den politiske udvikling det sidste halve år med Muhammed-krisen i centrum, der har fået ham til at få et S-medlemsksab.

- Socialdemokratiet står for mig, som det parti, der ønsker samarbejde og som vil styrke fællesskabet, lyder det fra Peter Duetoft.

Vil du så stille op til Folketinget?

- Mit medlemskab er jo meget nyt, så nu skal vi lige lære hinanden at kende. Men hvis man kan bruge mig til noget......