Presset Holger K. afviser egne udtalelser

Der har været kritiske røster i SF’s bagland siden regeringen præsenterede sin vækstpakke i går tirsdag. Partitoppen siger i dag, at de er klar til at diskutere med medlemmerne.

Skatteminister Holger K. Nielsen afviste efter SF's gruppemøde tirsdag, at partiet skulle snakke om, hvor vidt SF stadig skal være et regeringsparti. (Foto: © Jens Nørgaard Larsen, Scanpix)

Skatteminister Holger K. Nielsen (SF) er tydeligvis presset efter flere dages kritik fra baglandet oven på regeringens Vækstplan DK.

Inden SF's gruppemøde på Christiansborg tirsdag sagde Holger K. Nielsen, at partiet skulle snakke om, at flere i baglandet ønsker en debat om, hvor vidt SF stadig skal være et regeringsparti.

- Den diskussion skal vi jo have. Jeg mener ikke, det er klogt, at vi forlader regeringen. Men naturligvis skal vi have diskussionen i SF, som vi altid har haft det, sagde Holger K. Nielsen.

Efter mødet var tonen en smule mindre forsonende. Skatteministeren var træt af spørgsmål om oprør i baglandet og følte sig fejlciteret.

- Jeg har i øvrigt ikke sagt, at jeg vil diskutere det, sagde han. Hvorefter han fortsatte:

- Sluk det der lort og det der kamera, sagde han til de fremmødte journalister.