Presset stiger på Troels Lund Poulsen

Den tidligere skatteminister er tæt og stærkt involveret i skattesagen, vurderer politisk kommentator.

Troels Lund Poulsen (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

De seneste oplysninger om forsøget på at videregive oplysningerne om Helle Thorning-Schmidts skattesag viser, at den tidligere skatteminister var tæt og stærkt involveret i sagen.

Sådan siger chefredaktør for Dagbladet Børsen og politisk kommentator, Anders Krab-Johansen til DR Nyheder.

- Man kan med rimelig ro i sindet sige, at Troels Lund Poulsen har været meget og tæt involveret. En særlig rådgiver er jo knyttet til sin minister. Så jeg mener ikke, at den daværende spindoktor ville handle på egen hånd med oplysningerne. Derfor vil sagen også ramme Troels Lund Poulsen.

Måske kan Venstre isolere sagen

Anders Krab-Johansen vurderer, at det svært at sige, om Venstre kan isolere sagen til den tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen og spindoktor Peter Arnfeldt.

DR Nyheder har forsgæves forsøgt at få kommentarer fra tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen, forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen og tidligere spindoktor Peter Arnfeldt.

Denne tavshed kan - ifølge Anders Krab-Johansen forklares med, at partiet er rystede over de seneste dages oplysninger, der kommet frem.

- Det interessante bliver, om det lykkes Venstre at isolere sagen til de to personer eller om sagen spreder sig længere ind i partiet og helt op til daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, lyder det fra Børsens chefredaktør og politiske kommentator Ander Krab-Johansen.