Radikal politiker: Håber ikke franske terrorister bliver anholdt uskadt

Gerningsmændene fra angrebet mod Charlie Hebdo fortjener et lag tæsk, når og hvis de bliver anholdt, mener De Radikales Nadeem Farooq.

Nadeem Farooq (R) ser gerne, at fransk politi går hårdhændet til de ansvarlige for angrebet mod Charlie Hebdo.

Hvis fransk politi formår at anholde de personer, der stod bag angrebet mod satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris, må politiet gerne gå hårdt til dem.

Sådan skrev folketingsmedlem Nadeem Farooq fra De Radikale onsdag aften på Twitter:- Sidder og håber, at de 3 mordere ikke er blevet arresteret i uskadt tilstand... lød det fra Nadeem Farooq.Han henviste tilsyneladende til den 18-årige mand, som har meldt sig selv til politiet, samt de to brødre, der stadig jages af fransk politi og mistænkes for at stå bag drabene på 12 personer i forbindelse med angrebet på Charlie Hebdo.Onsdag aften var der kortvarigt forlydender om, at alle gerningsmænd skulle være blevet anholdt, men det var ikke tilfældet.

https://twitter.com/nadeemfa/status/552933699327918080"Kolde los i røven"Tweetet fra Nadeem Farooq førte til flere kommentarer fra brugere på Twitter, der mente, at den radikale skatteordfører var gået over stregen.Hans tidligere partikollega Simon Emil Ammitzbøll (LA) blandede sig også. Han skrev, at "jeg forstår dine følelser, men tror du skal tage fingrene fra mobilen".https://twitter.com/SimonEmilAmmitz/status/552952929452564483

Nadeem Farooq blødte senere på aftenen en smule op:- Jeg indrømmer, at min formulering om uskadt tilstand var uheldig og upræcis. Det sidste de "mennesker" fortjener er martyr-rollen.- Men jeg ønsker de bliver anholdt, og håber at de får nogle kolde los i røven, som de mærker hele vejen til retten/fængslet. D står jeg ved =>https://twitter.com/nadeemfa/status/552943070644539392https://twitter.com/nadeemfa/status/552944156671504384Nadeem Farooq forklarede desuden, at "henrettelse af 12 mennesker er nok til at plante den følelse hos mig".Man skal tænke sig om en ekstra gangTorsdag morgen giver Farooq dog en Twitter-bruger ret i, at de mistænkte i Frankrig skal dømmes i en retssag og ikke udsættes for vold.- Du har ret. Man skal tænke sig ekstra om, når man er i affekt, skriver Nadeem Farooq.https://twitter.com/nadeemfa/status/553098450292998144I et interview med DR Nyheder uddyber Nadeem Farooq:- Følelserne løb lidt af med mig, og det var især efter at have set en uredigeret video af likvideringen af en betjent på nettet. Jeg kom ind på en side, hvor sekvensen blev afspillet, og der må jeg indrømme, at følelserne løb af med mig. Man skal altid tænke sig om, og jeg fik måske skrevet det lidt upræcist, siger han.Håber gerningsmænd gør modstandDen radikale politiker understreger, at terrorister i et retssamfund skal stilles til ansvar ved domstolene og ikke udsættes for vold.Nadeem Farooq håber imidlertid fortsat, at gerningsmændene vil gøre modstand, hvis de bliver anholdt.- Jeg håber ligefrem, de gør modstand, så politiet har mulighed for at tage godt og grundigt fat i dem og lægge dem i håndjern, og at de så får en kindhest over i købet er fint med mig. Det mener jeg stadig, siger han.Kan det ikke potentielt opildne til noget uhensigtsmæssigt, når en politiker og offentlig person udtaler sig på den måde, som du gør?- Jo, det kan du sige, og nu var det også skrevet i affekt. Så kan man spørge, om det var klogt at skrive på Twitter. Det var det nok ikke, siger Nadeem Farooq.- Jeg har dog fået mange private beskeder om, at det er rart at se en politiker, der også har følelser i stedet for, at det kun er designerpolitik, siger han.

Facebook
Twitter