Radio24syv-chef: Svært at se logikken i at splitte os op

Chefredaktør tror dog ikke, at en flytning forringer journalistikken.

Chefredaktør Jørgen Ramskov er glad for, at besparelserne på Radio24syv ikke er så store som foreslået, men forstår ikke logikken i opsplitningen. (Foto: Thomas lekfeldt © Ritzau Scanpix)

Jørgen Ramskov, direktør og chefredaktør i Radio24syv, har svært ved at se logikken i, at stationen skal splittes op, når den er en succes, som den er.

- Det bliver da en anden radio. Den type radio vi laver nu er meget afhængig af at være i hovedstaden. Det er for tidligt at sige, hvordan radioen kommer til at se i fremtiden, siger han.

Han tror dog ikke, at den kommende flytning får betydning for det journalistiske niveau på radiostationen.

- Det er der nogen, der tror, det vil. Jeg hæfter mig igen og igen ved, at selv om vi laver radio fra København, så er danskerne meget glade for os, og vores lyttersammensætning matcher befolkningssammensætningen i landet.

- Troen på, at hvis man står på et bestemt gadehjørne et bestemt sted, så bliver journalistikken bedre og mere vedkommende, den har jeg aldrig abonneret på, siger han.

Jørgen Ramskov glæder sig over, at radiostationen i forliget anerkendes som en succes, at besparelserne ikke er så store som foreslået, at der må genudsendes mere og eksperimenteres med at skaffe indtægter.

/ritzau/

Facebook
Twitter