Redaktør: Løkke lægger sig ikke fladt ned

Hvis V-formand Lars Løkke Rasmussen ville lægge sig fladt ned og undskylde sine dyre rejser, havde han gjort det, mener redaktør.

Casper Dall, politisk redaktør på Information, forventer ikke, at V-formand Lars Løkke Rasmussen vil fremlægge bilag i dag. (© DR)

Flere partiordførere har kritiseret V-formand Lars Løkke Rasmussen for i sit brev til alle V-medlemmer kun at beklage sagsforløbet og ikke de dyre rejser, og Casper Dall, politisk redaktør på Information, tror ikke, at Lars Løkke vil undskylde og lægge sig fladt ned på dagens pressemøde.

- Så havde han gjort det tidligere. Jeg tror han vil fremlægge de oplysninger han har mulighed for og så tage den derfra, siger han til DR Nyheder.

Casper Dall understeger, at Lars Løkke ikke har stillet i udsigt, at alle bilag bliver fremlagt, men at alle oplysninger vil komme frem.

Skal lægge sagen død

- Spørgsmålet er, om noget har været ekstravagant, og det kan man kun se ved at se på bilagene. Juridisk har Lars Løkke ikke gjort noget forkert, men spørgsmålet er, om alt er foregået i overensstemmelse med den politik, som Lars Løkke fremfører med nulvækst i den offentlige sektor og at vi skal vende hver krone, siger han.

- Regeringsordførerne vil ned og så på hver regning, om der har været tale om magtmisbrug eller ekstravagant forbrug. Lars Løkke skal lægge sagen død og forklare, hvorfor det er foregået som det er, siger Casper Dall.

DR2 og dr.dk sender direkte fra dagens pressemøde fra kl. 12.00.