Ruth Evensen stifter nyt kristent parti

Lederen af Faderhuset, Ruth Evensen, stifter et nyt kristent parti. Det sker som reaktion på Kristendemokraternes kursændring i abortspørgsmålet. Partiet får navnet Frihedspartiet.

Nu vil Ruth Evensen og partiets to medstiftere arbejde med at skabe et partiprogram. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Lederen af Faderhuset, Ruth Evensen, stifter et nyt kristent parti, hvir kristne dyder og familieværdier kommer i højsæde.

Partiet får navnet Frihedspartiet og Evensen stifter det som reaktion på Kristendemokraternes kursændring i abortspørgsmålet.- Det bliver et parti, som vil værne om værdier omkring menneskets ret til liv, familiens bevarelse og trivsel, retsbevidstheden og styrkelse af de svagest stillede, herunder gæsterne i vores land, lyder det.Medstifterne af partiet er Eivind Fønss og Agner Dalgaard. Der vil nu blive arbejdet med godkendelse af navnet, hjemmeside, vælgererklæringer og partiprogram, hedder det i pressemeddelelsen.Kristendemokraterne skiftede taktikForleden meddelte Kristendemokraternes leder, Bodil Kornbek, at partiet skifter taktik i kampen mod abort.Partiet vil ikke emre arbejde for et forbud mod abort, men få forebyggelse og oplysning, så ingen ender i en situation, hvor abort vælges.Udmeldingen fik fredag partiets tidligere formand gennem 12 år, Jann Sjursen, til at melde sig ud af partiet.Sjursen har dog ingen planer om at melde sig ind i Ruth Evensens parti.

Facebook
Twitter