S: Imamer burde beklage og ikke fordømme TV2

Socialdemokraternes politiske ordfører forstår ikke, at 31 imamer ikke beklager, men i stedet kritiserer TV2.

Nicolai Wammen mener, at de 31 imamer, der har kritiseret TV2, med deres udtalelser understreger, at de ikke har forstået det danske samfund og det danske demokrati. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

- De er virkelighedsfjerne og formørkede.

Sådan lyder det fra Socialdemokraternes politiske ordfører Nicolai Wammen, efter at 31 imamer, efter et møde ved Islamisk Kulturcenter i København, skyder med skarpt efter TV2.

Imamerne siger efter mødet, at TV2-dokumentarserien "Moskeerne bag sløret" har hængt dem ud og har skadet integrationen.

Men det er en underlig reaktion fra imamerne, mener Nicolai Wammen.

- De imamer, der mødtes her til aften, havde en rigtig god mulighed for at tage afstand for stening, voldtægt, vold og social bedrageri. Det gjorde de ikke, siger han.

- De er virkelighedsfjerne og formørkede, når de i stedet skælder ud på TV2 og fordømmer en tv-station. Det understreger desværre, at de her imamer ikke har forstået det danske samfund og det danske demokrati, siger Nicolai Wammen.

/ritzau/

- De er virkelighedsfjerne og formørkede, når de i stedet skælder ud på TV2 og fordømmer en tv-station. Det understreger...

Opslået af DR Nyheder på 14. marts 2016