S kritiserer Løkkes "hulemøde" med DF

Socialdemokraterne kritiserer, at finansminister Lars Løkke Rasmussen kun har inviteret Dansk Folkeparti til et møde om de omstridte udgiftsbilag. Det er uværdigt, siger kommunalordfører Rasmus Prehn.

Socialdemokraterne kritiserer, at finansminister Lars Løkke Rasmussen kun har inviteret Dansk Folkeparti til et møde om de omstridte udgiftsbilag.

kring anklager finansminister Lars Løkke Rasmussen for en "uværdig" opførsel i sagen om hans påståede sammenblanding af offentlige, partimæssige og private penge.

- Et flertal i Folketinget - herunder Dansk Folkeparti - har krævet en redegørelse, og så kan Lars Løkke Rasmussen ikke bare nøjes med at inviteret Dansk Folkeparti til et hulemøde på sit kontor, siger partiets kommunalordfører, Rasmus Prehn.

Kræver undersøgelse

Han står fast på kravet om en uvildig undersøgelse af sagen. En undersøgelse, som Lars Løkke afviser.

Den tidligere borgmester i Frederiksborg Amt kalder oplysningerne om, at han tilsyneladende lod amtet betale private taxiregninger for i alt 148.000 kroner, for "en kendt sag", som lokale medier tidligere har omtalt.

- Det er bilag, som er attesteret, som er bogførte, som er i orden og som vedrører amtskommunal virksomhed. Så kan jeg forstå, at der er nogen, som har nogle spørgsmål i så hensende - Dansk Folkeparti vil gerne have en redegørelse. Om det kan jeg sige, at de er jo altid velkommen på mit kontor, lød det fra finansministeren.

Facebook
Twitter