S: Svært for spindoktor at fortsætte

Forsvarsordfører for Socialdemokraterne, John Dyrby Paulsen, kan ikke forstille sig, at Søren Gades spindoktor, Jacob Winther, kan fortsætte i sin stilling.

Forsvarsordfører for Socialdemokraterne, John Dyrby Paulsen vil nu have forsvarsministeren til at redegøre for, om han har tillid til sin pressechef, Jacob Winther.

- Det er for langt ude.

Forsvarsordfører for Socialdemokraterne, John Dyrby Paulsen, er målløs over den seneste drejning i sagen om de lækkede oplysninger om jægerkorpsets hemmelige mission til Irak i 2007. Han vil nu have forsvarsministeren til at redegøre for, om han har tillid til sin pressechef, Jacob Winther.

Det sker, efter at Danmarks Radio først bragte et interview med Jacob Winther, hvor han påstår, at de lækkede oplysninger til TV2 kommer fra jægerkorpset selv. En påstand, som Winther imidlertid hurtigt trak i land.

- Jeg har ikke for vane at fyre eller ansætte embedsfolk under et ministerium, jeg ikke selv er en del af. Men ud fra en generel betragtning vil jeg mene, at det er særdeles svært at have Jacob Winther siddende, lyder det fra John Dyrby Paulsen.

Jacob Winther siger i et dementi til interviewet med DR, at han "intet konkret grundlag (har) for at beskylde jægerkorpset for at være lækken, og telefonsamtalen er derfor udtryk for spekulationer og gætterier". Det udsagn giver John Dyrby Paulsen dog ikke meget for.

- Det er spin af værste skuffe. Det er næsten kvalmende. Alle, der har hørt de lydoptagelser, kan ikke være i tvivl om, hvad han mener og siger - nemlig at TV2 har sagt til ham, at jægerkorpset er deres kilde, siger han og forsætter:

- Han siger det meget bastant. Det er Jacob Winthers udlægning af, hvad der er sandheden i denne her sag.

Facebook
Twitter