Så giftig var Corydon over for Johanne

Bølgerne gik igen højt, da finansminister Bjarne Corydon og Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen stødte sammen på tv.

Johanne Schmidt-Nielsen lod sig ikke provokere af Corydons skarpe tone. (© DR)

Selv om det ikke endte med et direkte skænderi, da finansminister Bjarne Corydon (S) mødte Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, i Debatten på DR2 torsdag aften, så var der ingen tvivl om, at forholdet mellem de to kunne være varmere.

Johanne Schmidt-Nielsen blev bedt om at forklare, hvad hun mener med, at regeringen svigter sine socialdemokratiske værdier, hvilket fik Bjarne Corydon til at forsvare sig ved at lange ud efter noget, der ligner Enhedslistens værdier generelt.

Var du overhovedet født i 1983?

Budskabet blev da også klart modtaget af Johanne Schmidt-Nielsen, der kvitterede med følgende statusopdatering på Facebook:

"Deltog i aften i Debatten på DR2 med landets finansminister. Bjarne Corydon fik både sagt kommunist, revolution, lod som om han ikke kunne huske Enhedslistens navn – og mente det var yderst relevant for den økonomiske debat, at han er ti år ældre end mig. Til gengæld svarede han aldrig på, hvordan de der tjener mest, har bidraget til betalingen af krise-regningen."

Facebook
Twitter