Samuelsen jubler på Facebook: Nu kommer skattelettelserne

De største skattelettelser i "mands minde" er på vej, skriver LA-leder Anders Samuelsen på Twitter.

Anders Samuelsen glæder sig over kommende skattelettelser. (Foto:Martin Sylvest/Scanpix 2017) (Foto: © Martin sylvest, Scanpix)

Finansloven for næste år bliver kun stemt igennem, hvis der ligger en skatteaftale på bordet.

Det er aftalen mellem regeringen og Dansk Folkeparti efter et flere timer langt krisemøde i Statsministeriet i dag, og det får LA-leder Anders Samuelsen til at juble.

- Mange har tvivlet på om skattelettelserne kom. Nu kommer de. Inden jul endda. Og de blive de største i mands minde. Tillykke Danmark, skriver Anders Samuelsen på Twitter.

Her til aften har regeringen og Dansk Folkeparti indgået en finanslov for næste år, men den bliver kun stemt igennem i folketingssalen, hvis der på det tidspunkt ligger en færdig skatteaftale.

LA: Tre aftaler på vej

Det skriver LAs finansordfører Joachim B. Olsen:

- I aften lander vi en aftale om finanslov. Den bliver kun vedtaget, hvis den skatteaftale, som ligger på bordet, falder på plads. Det er aftalen. Det har alle journalisterne ikke fanget. Men skidt med det. Lavere skat og strammere udlændingepolitik på vej. En god dag for Danmark.

Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen, ville fredag aften ellers kun love, at de ville forhandle om en skatteaftale - ikke at de ville blive færdige inden jul, men Anders Samuelsen føler sig overbevist om, at det kommer til at ske.

- Inden 3. behandlingen af finansloven lander vi de største skattelettelser i historien, et stort forsvarsforlig og en nyorientering af udlændingepolitikken, skriver han på Facebook.

- Jeg ved mange har været bekymret for om skattelettelserne blev til noget. Det gør de.

Skattelettelser har været et kardinalpunkt for Liberal Alliance, mens Dansk Folkeparti har krævet stramninger på udlændingeområdet.