Samuelsen: Skal nok svare på spørgsmål om topskat, når der er ro på

Liberal Alliances formand vil endnu ikke give et svar på, om sænkelse af topskat er et ultimativt krav forud for regeringsforhandlinger.

Vi har i Liberal Alliance altid ønsket os, at vi var dem, som var med til at løfte det ultimative ansvar og sidde i regering, siger Anders Samuelsen. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Dagen igennem har Liberal Alliances formand snakket udenom, når han er blevet spurgt til sit ultimative krav til den siddende Venstre-regering om at sænke topskatten.

Her til aften var ingen undtagelse, da Anders Samuelsen var igennem i TV Avisen, men han lovede dog, at han nok skulle komme med et svar.

- Vi i Liberal Alliance altid ønsket os, at vi var dem, som var med til at løfte det ultimative ansvar og sidde i regering. Nu skal vi i gang med de her snakke med statsministeren, og det ser jeg frem til - og når vi konkluderer på dem, skal jeg nok svare på dit spørgsmål, sagde Andersen Samuelsen (LA).

Også statsministeren blev i aftenens TV Avis spurgt ind til topskatte-sagen. Og Lars Løkke Rasmussen (V) svarede, at en kommende trekløverregering netop ville være en god ide for at slippe for mere bøvl og flere trusler om valg.

- Det er måske et godt billede på, hvorfor der er brug for det her (en trekløverregering, red.). Det er en ting - en vigtig ting, men det er også bare én ting af rigtig meget. Det her topskattespørgsmål låser alt, og det er det, vi skal væk fra, og derfor vi bringer de her partiet ind, som vi har et grundlæggende værdigrundlag med, sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Forhandlingerne om en ny V-K-LA-regering begynder på mandag klokken 11:30.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk