SF langer ud efter religiøse fanatikere

SF's formand, Holger K. Nielsen, betegnede på partiets landsmøde i Odense de religiøse fanatikere som "en pestilens for demokratiet" og langede samtidig kraftigt ud mod "reaktionære imamer" samt bevægelsen Hizb-ut-Tahrir.

SF's formand, Holger K. Nielsen, betegnede på partiets landsmødei Odense de religiøse fanatikere som "en pestilens for demokratiet"og langede samtidig kraftigt ud mod "reaktionære imamer" samtbevægelsen Hizb-ut-Tahrir. Det skriver Ritzau.

- Når Hizb-ut-Tahrir - også i vores demonstrationer - delerløbesedler ud, hvor de på grundlag af Koranen sviner jøderne til,må vi sige til dem: Gå ad helvede til med jer, vi vil intet havemed jer at gøre. Jeres ideer er sygelige, I sår had og skader alleetniske minoriteter med jeres udgydelser, sagde Holger K.Nielsen.

Stening er ikke i orden

SF's formand tog samtidig skarpt afstand fra imamer som Abdul WalidPetersen og Fativ Alef, når de med belæg i Koranen har fundetforsvar for stening af kvinder.

- Det er et udtryk for åndelig solformørkelse. Det er sygt og sålangt fra vort grundlag som overhovedet tænkes kan. Når Abu Labanopfordrer palæstinensere til at følge Allah's vilje og bliveselvmordsbombere, kan vi kun have en reaktion, og det er afsky,sagde Holger K. Nielsen.

Facebook
Twitter