Skattesag: Kommission har modtaget nye oplysninger - og udskyder sagen

Skattesagskommissionen udskyder afhøringerne af Troels Lund Poulsen og Peter Loft efter nye oplysninger.

Afhøringerne der skulle have været gennemført tirsdag den 24. september og fredag den 27. september er nu udskudt. Her tidligere departementschef Peter Loft på vej til afhøring. (Foto: Jens Astrup © Scanpix)

I denne uge skulle Skattesagskommissionen have afsluttet sine afhøringer om, hvem der lækkede statsminister Helle Thorning-Schmidts skattesag til pressen, og hvorvidt daværende skatteminister Troels Lund Poulsen (V) eller andre har forsøgt at påvirke afgørelsen.

Men de sidste afhøringer, der skulle have været gennemført tirsdag den 24. september og fredag den 27. september er nu udskudt. Det oplyser Skattesagskommissionen i en mail til Ritzau.

- På et internt møde i dag har kommissionen besluttet at udsætte de nævnte afhøringer. Baggrunden herfor er, at kommissionen har modtaget nye oplysninger, som et flertal i kommissionen har besluttet skal undersøges nærmere, hedder det i mailen.

Ny email

Det fremgår ikke af mailen, hvornår afhøringerne så i stedet skal gennemføres eller hvilke nye oplysninger, der er fremkommet i sagen.

I denne uge skulle Skattesagskommissionen have afhørt Troels Lund Poulsen, hans daværende særlige rådgiver Peter Arnfeldt, og daværende departementschef i Skatteministeriet Peter Loft.

Også embedsmændene Helle Bergenfelt og Steffen Normann Hansen skulle have afgivet forklaring for kommissionen.

/ritzau/

Facebook
Twitter