Søren Krarup er skuffet over Pia Kjærsgaard

Jesper Langballes partikammerat Søren Krarup er skuffet over at DF's formand har undsagt Langballes debatindlæg. Hun kunne have sagt, at hun var uenig, men at der er åndsfrihed i DF, siger Søren Krarup.

Hverken Søren Krarup eller Jesper Langballe stiller op til næste Folketingsvalg. (Foto: DR © DR)

Søren Krarup er skuffet over sin partiformand. Han forstår ikke, at Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, har undsagt Jesper Langballes debatindlæg i Berlingske Tidende.

Et indlæg, hvor Langballe beskylder muslimske mænd for at dræbe deres døtre.

- Hun kunne sige, hvad hun også kunne sige om mig: Jeg er uenig med ham, det er tilladt at være uenig, men hun kunne samtidig sige, at der er åndsfrihed i Dansk Folkeparti, siger Søren Krarup. Søren Krarup er Jesper Langballes fætter.

Har ikke talt med Kjærsgaard

Pia Kjærsgaard sagde i morges i P1 Morgen, at hun har talt med Langballe og Krarup om deres støtte til Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard.

Men Søren Krarup siger, at han ikke har talt med sin partiformand om sagen. Til TV2 News siger Jesper Langballe, at han har haft nogle få linjers mailkorrespondance.

Langballes beskyldning mod muslimske mænd, falder i debatindlægget som et forsvar for Lars Hedegaard, som for en måned siden beskyldte muslimske mænd for at voldtage, deres døtre.

- Jeg er enig i alt, hvad der står. Jeg vil sige, at når i nu (pressen, red.) udlægger det, at han siger, at de slår deres egne børn ihjel, at så siger han dermed at alle muslimske fædre, slår deres egne børn ihjel, så er det jo jer, der læser det forkert og for dårligt, siger Søren Krarup.

FacebookTwitter