Spindoktor klager over afhøring: Politiet har fejlet

Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor Peter Arnfeldt mener, at politiet har fejlet ved ikke at tilbyde ham gennemlæsning af afhøringsrapport.

Tidligere spindoktor for Troels Lund Poulsen, Peter Arnfeldt, spiller en central rolle i Skattesagskommissionens arbejde. Han er en blandt 43 vidner. Nu klager han over, at han ikke har fået politiets afhøringsrapport til gennemlæsning.

Allerede inden den såkaldte Skattesagskommission tager fat på de første afhøringer, bliver sagen fulgt under stor bevågenhed.

Skattesagskommisionen er sat i verden for at undersøge, hvem der står bag lækagen af Helle Thorning-Schmidt og hendes mand Stephen Kinnocks personlige skatteoplysninger, som sidste år endte i B.T.

Herudover skal Skattesagskommissionen forsøge at afdække, om der har været forsøgt politisk indblanding i afgørelsen i Helle Thorning-Schmidts skattesag.

Sideløbende med Skattesagskommissionens undersøgelser er politiet også igang med at undersøge det ulovlige læk. Og det er her, det bliver lidt kringlet.

For nogle af de i alt 43 vidner, som Skattesagskommissionen de næste otte måneder skal afhøre, har allerede været afhørt hos politiet.

I dag kan BT så citere fra en rapport, der er blevet lavet under en af afhøringerne.

Avis citerer fra politiafhøring

Til politiet skulle tidligere skatteminister Troels Lund Poulsens daværende spindoktor Peter Arnfeldt have sagt, at Troels Lund Poulsen var så utilfreds med afgørelsen i statsministerparrets skattesag, at han ville "fjerne" direktøren i Skat København, Erling Andersen, der havde frifundet parret.

Peter Arnfeldt siger til BT, at 'det er det pure opspind'. Og nu vil Peter Arnfeldt klage over politiet. Det oplyser Peter Arnfeldts advokat til DR Nyheder.

- Det er korrekt, at vi har klaget til undersøgelseskommissionen over indholdet i afhøringen. Vi har gjort opmærksom på, at rapporterne indeholder flere fejlagtige oplysninger, siger advokat Henrik Stagetorn.

Ham og hans klient mener, at politiet burde have tilbudt Peter Arnfeldt at gennemlæse afhøringsrapporten.

- Peter Arnfeldt har hverken skrevet under eller læst rapporten i forbindelse med afhøringen. Han fik ikke engang tilbuddet, hvilket, jeg mener, er en fejl fra politiets side, siger Henrik Stagetorn til DR Nyheder.

Facebook
Twitter