Statsminister for en hund

Hvis det nye parti Fokus skal pege på Lars Løkke som statsminister efter næste valg, kræver det, at den endnu ikke vedtaget hundelov bliver ophævet.

Hundeloven skal fjernes, hvis partiet Fokus kommer i Folketinget

Den tidligere DF'er Christian H. Hansen, der for tiden kæmper for at samle de cirka 20.000 nødvendige underskrifter for at stille op ved det kommende folketingsvalg med sit nye parti Fokus, stiller nu krav for at kunne støtte en statsminister efter valget.

Hvis partiet vel at mærke kommer ind.

Og helt i tråd med hans parti, Fokus', mærkesager - dyrevelfærd - er det den omdiskuterede hundelov, der er omdrejningspunkt.

Kørekort til hundejere

Regeringen forhandler netop i disse dage med de øvrige partier om en hundelov, der skal komme problemerne med bidske kamphunde til livs. Slagsmålet står blandt andet om, hvor vidt der skal laves en liste over forbudte hunde og om, hvilke hunde der i givet fald skal med på en sådan liste.

- Men jeg er stærk modstander af en sådan liste over racer. I stedet bør man indføre et "kørekort" til hundeejere, så de ved, hvad det kræver at have hund, siger Christian H. Hansen og tilføjer:

- Hvis hundeloven bliver vedtaget, vil den være en af de ting, vi vil kræve fjernet efter valget, siger Christian H. Hansen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter