Tidligere SF-næstformand springer ud som clairvoyant

Meta Fuglsang, der forsøger at komme i Folketinget for SF, er blevet uddannet clairvoyant.

Meta Fuglsang kan som clairvoyant fornemme mere end de fleste, men hun kan ikke forudse, om hun kommer i Folketinget ved næste valg. (© DR)

Hun er lærer, jurist, politiker og nu også clairvoyant.

Meta Fuglsang, tidligere næstformand i SF, i dag folketingskandidat for partiet, er blevet uddannet som clairvoyant.

Hun mener nemlig, at hun læse andre menneskers energier og følelser.

Særlig sensitiv

- Fra jeg var ganske ung, har jeg været særlig sensitiv over for stemninger og følelser. Det kan være en belastning at være meget følsom over for andres tanker og følelser, så da jeg fandt ud af, hvad det var, der skete, lærte jeg, at man kan åbne og lukke for det, og at man kan arbejde med det, siger Meta Fuglsang, der i foråret blev uddannet som clairvoyant.

Dermed kan hun læse andre menneskers følelser og energier og på den måde komme med råd til, hvordan man kan arbejde med en bestemt problemstilling.

Men evnerne har også begrænsninger. For eksempel kan Meta Fuglsang, der håber at komme i Folketinget ved næste valg ikke forudse, om hun vil få en plads.

Ikke forudse alt

- Nej, det er ikke sådan, det foregår. Jeg kan stille ind på en person og læse det menneskets energier og følelser, men jeg kunne ikke drømme om at stille ind på mig selv.

Kunne du forudse, at SF ville forlade regeringen?

- Nej, det ville være en form for spåkoneri at begynde at gætte på det. At være clairvoyant handler om et menneskets følelser og energier.

Hvordan hænger politik sammen med clairvoyance?

Vil tilbage i politik

- Det hænger jo ikke sammen på andre måder, end at et menneske kan rumme begge sider. Der er mange, som har to sider i sig, siger Meta Fuglsang.

Meta Fuglsang, der i 2005 stillede op til formandsposten i SF, blev i 2011 næstformand i partiet, da Thor Möger Pedersen blev skatteminister.

I foråret 2012 blev hun vraget som næstformand og valgte efterfølgende i en periode helt at trække sig fra politik.

I dag stiller den clairvoyante politiker op til Folketinget i Slagelse.