V-lokalformand om betalt Mallorcarejse: Det er etisk og moralsk forkert

Lokalformand har alene fredag mistet to medlemmer på grund af Lars Løkkes sager.

Det er etisk og moralsk forkert, når Venstre betaler for Lars Løkke Rasmussen og familiens tur til Mallorca, siger lokalformand for Venstre. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

Koret af kritikere i Venstre hyler igen, efter at det fredag er kommet frem, at Venstre har betalt for partiformand Lars Løkke Rasmussen og hans families rejse til Mallorca.

Venstres lokalformand på Lolland, Benny Damgaard, der også er medlem af Venstres hovedbestyrelse, tager skarpt afstand fra de nye oplysninger.

- Det er etisk og moralsk forkert i, at vi gør det. Det er ikke de her holdninger, der er Venstres holdninger, siger Benny Damgaard til DR Nyheder.

Dermed undsiger han Venstres partisekretær, Claus Richter, der tidligere i aften var "helt rolig ved, at Venstres bagland bakker op."

Forstår godt medlemmernes frustration

Lokalformanden på Lolland forstår godt medlemmernes frustration over de nye sager, der i denne uge er væltet ud gennem pressen.

Således har to medlemmer alene i dag valgt at melde sig ud på baggrund af Lars Løkkes tøjsag, der handler om partiets indkøb af tøj til 152.000 kroner, fortæller han til DR Nyheder.

Han mener ikke tidligere at have hørt om, at partiet betaler for tøj og rejser og mener, det sender et forkert signal til medlemmerne.

- Jeg forstår godt medlemmernes frustration over, at de penge, som de betaler, går til Lars Løkkes tøj, siger han til DR Nyheder.

For Benny Damgaard er det dog vigtigt at skille økonomien og Venstres politik ad. For Lars Løkke Rasmussen gør et godt job som Venstres formand, mener han.

- Han er en fantastisk leder, og Venstres politik forvalter han rigtig, rigtig godt. Men jeg er godt klar over, at der er rigtig mange, der ser skeptisk til ham på grund af de ting, der sker med økonomien.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk