Venstre: Bright Green Island skal give resultater nu!

Hvis Bright Green Island ikke giver nye arbejdspladser til Bornholm i løbet af et års tid, skal vi droppe projektet. Det mener Venstre.

Steen Colberg Jensen er positiv over for Brigt Green Island-idéen, men han mener at strategien meget snart skal give jobs og indtjening til Bornholm. Ellers skal projektet droppes, siger han. (Foto: Torsten Raagaard)

Hvis strategien om Bright Green Island ikke giver nye arbejdspladser og indtjening til Bornholm i løbet af et år eller halvandet, skal vi droppe projektet.

Vi kan nemlig ikke opretholde verdens opmærksomhed og udviklingen på vedvarende energi og en grøn måde at leve på, hvis det blot er en strategi på et stykke papir, som vi ikke kan tjene penge på.

Det siger Venstres spidskandidat til kommunalvalget, Steen Colberg Jensen.

Han mener, at strategien om at satse på den vedvarende og grønne energi er rigtig, men erhvervslivet og kommunen skal sammen sikre, at det også skaber udvikling og kommer til at give penge.

- Vi er igang, men der skal meget hurtigt ske noget mere konkret på området, for ellers mister vi føringen, og så skal vi droppe hele ideen, siger Steen Colberg Jensen.

#bornholmpol

Facebook
Twitter