Her er "Helles Huskeseddel"

Her er den lap papir, som Lars Løkke placerede foran Helle Thorning-Schmidt under søndagens debat.

Lars Løkke placerede denne "huskeseddel" foran Helle Thorning-Schmidt under søndagens debat. (Screendump fra Lars Løkke Rasmussens facebook-side)

Søndagens debat mellem de to statsministerkandidater var en forholdsvis forudsigelig affære. Det var de forventelige emner, der kom op at vende i løbet af den time som debatten varede.

Efterløn, 12 minutter, skattelettelser, udlændingepolitik og betalingsring blev diskuteret, præcis som det har været tilfældet under hele valgkampen.

Huskeseddel til Helle

Men debatten bød alligevel på et uventet optrin, da Lars Løkke pludselig hev en lille gul lap papir op af lommen og begyndte at læse op.

Papiret indeholdt tilbagevisninger af nogle af de påstande om Danmarks tilstand, som Helle Thorning-Scmidt har fremlagt under valgkampen.

F.eks. tilbageviser Løkke, at Danmark skulle være i bakgear. Han fremhæver, at væksten er i top fem i Europa. Han mener heller ikke, at langtidsledigheden er tårnhøj, da den er lavere end under Nyrup.

Lars Løkke på endnu en vandretur

I den første partilederrunde, da valget lige var blevet udskrevet, forlod Løkke sin pult for at spadsere over til Helle Thorning. Et lignende optrin fandt sted under søndagens debat, efter han havde læst et par punkter op.

Lars Løkke forlod igen sin plads for at gå over og placere "Huskelisten" foran Helle Thorning-Schmidt.

Herunder kan du se den seddel, som Lars Løkke havde taget med sig til debatten:

FacebookTwitter