Lokkede Løkke med slikkepinden?

I et af valgkampens mere kuriøse hjørner kunne man i dag følge sagaen om statsministerens slikkepind og en skoleelev fra Ålborg.

Det viser sig nu, at Lars "Lokke" Rasmussen slet ikke snød en lille dreng for en slikkepind

Det hele begyndte, da Ekstra Bladet offentliggjorde dette klip fra Lars Løkkes besøg på Sønderbroskolen i Aalborg.

I det korte klip trækker statsministeren en slikkepind frem fra lommen, mens han får taget et billede sammen med en af eleverne.

Da billedet er taget, bliver slikkepinden stukket i lommen igen. Og det ser unægteligt ud, som om statsministeren lige har snydt en lille dreng for en slikkepind.

Damage control

Klippet er blevet delt i stor stil på de sociale medier i løbet af dagen, hvilket har fået Venstre til at køre damage control på venstre.dk.

Her kan man nu se en video, som viser begivenhederne der ledte op til episoden der udspiller sig i Ekstra Bladets video.

Det viser sig nemlig, at eleven selv havde givet statsministeren slikkepinden, lige før billedet blev taget.

Ubesvarede spørgsmål

Drengen havde fødselsdag, og havde derfor taget slikkepinde med til sine klassekammerater. Og her var statsministeren altså heldig også at få lidt til den søde tand.

Men selvom lokke-rygterne nu er manet til jorden, så slutter historien ikke her. Efter Venstres opklarende video blev lagt på nettet, bliver der nemlig nu spurgt på twitter:

- Er der nogen, der har et bud på, hvorfor Løkke gerne ville fotograferes med den slikkepind?, som brugeren Alexanderve skriver.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk