#DRdinstemme: Deltag i valgkampen og del din mening

DR sætter fokus på vælgernes dagsorden. Hver dag vil vi gerne have, at du blander dig i valgkampen.

Folketingsvalget handler om din stemme. Derfor vil DR gerne høre dit syn på valgkampens emner og bringe det videre til politikerne.

Del derfor din video på DR Nyheders Facebookside, hvor du fortæller om din holdning og dine erfaringer eller stiller dit spørgsmål til politikerne. Du kan også sende din video i en mail til drdinstemme@dr.dk.

Herunder kan du se alle mulighederne for at dele din mening med DR og andre danskere under hele valgkampen

På Facebook

På Facebook kan du uploade videoer direkte til DR Nyheders side. Du skal bare gå ind på Facebooksiden og skrive på vores væg, hvor du kan vedhæfte videoen, inden du trykker "post". Hvis du hellere vil sende os en besked, kan du også gøre det.

Du kan også uploade videoen direkte på din egen væg, så du også deler den direkte med dine venner. Det eneste du skal gøre, for at vi også kan se videoen, er, at din statusopdatering er offentlig og du husker at skrive #DRdinstemme et sted i teksten.

På Twitter og Instagram

Både på Twitter og Instagram kan du også uploade videoer, billeder eller spørgsmål og kommentarer. Her skal du blot huske at bruge hashtagget #DRdinstemme.

På YouTube

Hvis du er vild med YouTube, kan du også uploade din video her. Derefter kan du enten sende os linket til videoen på Facebook eller poste det på Twitter eller Instagram. Igen skal du bare huske at skrive hashtagget #DRdinstemme i teksten sammen med linket.

Via e-mail

Det er naturligvis også en mulighed at sende os din video eller linket til den i en helt almindelig e-mail. Skriv blot til drdinstemme@dr.dk.

1212

Har du din video, billede, eller tekst liggende på din computer, kan du uploade det til hos via 1212 lige her.

Via DR Nyheders app 

Du kan også uploade din video via DR Nyheders app, hvis du har den installeret på din telefon. I menuen skal du finde "1212 - Tip os" i menuen, og kan uploade en video eller et billede direkte fra telefonen eller vælge en video fra dit galleri.

En afbalanceret debat

For at sikre, at debatten bliver så nuanceret og afbalanceret som muligt, verificerer vi alle videoer og tekst, der kommer på TV. Der gør vi for at sikre os, at du er den, du udgiver dig for at være, inden vi bringer dit bidrag til debatten videre.

Vi glæder os til at høre fra dig.