Venstre svarer igen med borgmester-annonce

Dagen efter Socialdemokratiets omdelte breve svarer Venstre igen med borgmesterunderskrifter.

Venstre rykker onsdag en stor annonce i 15 aviser, som modsvar til Socialdemokraternes brevkampagne. Annoncen er underskrevet af samtlige Venstre-borgmestre. (© Venstre)

Dagen efter 1,5 million danskere fik brev i postkassen fra Helle Thorning-Schmidt og de socialdemokratiske borgmestre, svarer Venstre igen.

I helsidesannoncer, der bliver indrykket i landsdækkende og regionale dagblade, har 56 venstrefolk skrevet under på en annonce med overskriften Godt, det snart bliver hverdag igen!.

Samtlige V-borgmestre skriver under

I annoncen er der rettet en bredside mod Socialdemokraterne, og det som Venstre kalder usande skræmmekampagner om, at Venstre vil lave nedskæringer i kommunerne.

En tekst som Venstre har fået samtlige egne borgmestre, rådmænd og regionsrådsformænd, til at underskrive - på samme måde som Socialdemokratiet fik borgmestre til at underskrive deres udsendte breve.

Lægger vægt på ned skæringer

Hvor det i Socialdemokratiets brev handlede om, at danskerne skulle sige nej til Venstres nulvækst, så sørger Venstre for at lægge vægt på nedskæringer i den kommunale velfærd under den nuværende regering:

- Til gengæld er det sandt, at der under Helle Thornings ledelse er fjernet mere end fire milliarder kroner og dermed 12.600 fuldtidsstillinger fra den kommunale kernevelfærd, skriver Venstre.

/ritzau/

Facebook
Twitter