VIDEO Lars Løkke morer sig i gravko

Der var ikke et øje tørt, da Venstres statsministerkandidat, Lars Løkke Rasmussen, i dag kom på besøg i Søndervig.

Under klapsalver og anerkendende piften fra de fremmødte tog Lars Løkke Rasmussen det første spadestik til Søndervig Feriepark i Vestjylland, der ellers lige nu afventer dispensation fra myndighederne.

Det skyldes planloven, der beskytter byggerier i kystområdet. I den står der, at landets kystområder søges friholdt for bebyggelse og anlæg, der ikke er afhængig af kystnærhed. Derfor kan Venstre på nuværende tidspunkt ikke plante de 300 sommerhuse i Søndervig, som de gerne vil.

Men udsigten til en feriepark med Nordeuropas største badeland har fået Venstre formanden til at love at hente en dispensation hjem, hvis han kommer til regeringsmagten.

I ringer bare, hvis der skal graves mere, udtalte Lars Løkke Rasmussen efter sin tur på gravkoen.

Og det kan der meget vel blive brug for, hvis Lars Løkke Rasmussens plan om en ny regering og en Feriepark i Vestjylland bliver en realitet.Håbet er, at parken kan være med til at skabe arbejdspladser til mellem 600 og 700 mennesker.

Lars Løkke Rasmussen er ikke den eneste politiker, der har en forkærlighed for gravemaskiner. Så sent som i går hoppede også de konservatives formand Søren Pape Poulsen op i én under et virksomhedsbesøg.

Se Lars Løkke Rasmussen tage en tur i gravkoen i videoen i toppen af artiklen.

  • Print
  • Del artiklen: