Venstre betalte Løkkes ferie til Mallorca

Venstre har betalt for, at partiformand Lars Løkke Rasmussen og hans familie kunne holde ferie på Mallorca.

Et brev som Claus Hjort Frederiksen (V) har sendt til sine partifæller bringer nye oplysninger til bordet. (Arkivfoto) (Foto: Jeppe Michael Jensen © Scanpix)

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen er ikke kun blevet klædt på af sit parti. Også en ferierejse til Mallorca med familien, har partiet betalt.

Det afslører et brev, som tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) har sendt til sine partifæller.

Af bilagene fremgår det ifølge TV 2, at Lars Løkke Rasmussen har boet på et rygerværelse, til trods for, at de er dyrere end almindelige ikke-ryger-værelser.

I brevet står der blandt andet at:

- Derfor finder vi det f.eks. ingenlunde hverken odiøst eller moralsk angribeligt, at partiet har betalt flybilletter for formanden og nære familiemedlemmer til et ophold på Mallorca efter valget med henblik på restitution og - for formandens vedkommende - tillige afholdelse af et strategiseminar, der skulle sætte kursen for Venstre i opposition.

Venstre: Helt efter bogen

Venstre skriver dog, at udgifterne er foretaget helt i overensstemmelse med partiets retningslinjer.

- Lars havde arbejdet som en hest, for at vi skulle vinde valget. I den forbindelse tog vi på strategi-seminar over flere uger, og for at han kunne have lejlighed til at være sammen med sin familie inviterede vi dem derned. Det var en disposition ledelsen tog, og som jeg er enig i, siger Venstres partisekretær Claus Richter til Ekstrabladet.dk

Sagen kommer ovenpå sagen om partiets betaling af tøj til formanden for 152.000,- kroner samt efterårets sag om rejser på første klasse - den såkaldte GGGI-sag.

Sagerne har vagt opsigt i Venstres bagland, hvor flere partifæller har krævet, at Lars Løkke Rasmussen lægger alle tal og bilag frem.

DR Nyheder har forsøgt at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen. Det har ikke været muligt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk