Venstre pressemedarbejder stopper

Ditte Okman stopper som Venstres pressemedarbejder efter Facebook-sag, oplyser TV2.

Ditte Okman stopper som Venstres pressemedarbejder, oplyser Venstre til TV2. Det sker efter en sag om kommentarer på hendes Facebook-profil.

Venstres kommunikationskonsulent Ditte Okman har været en meget omtalt person de seneste par dage, da hun i flere tilfælde i ikke så positive vendinger blandt andet har omtalt en ansat på Christiansborg, Københavns overborgmester og en TV 2 journalist på sin facebook profil.

Og de mange skriverier har nu fået den konsekvens, at Ditte Okman, der har været ansat i Venstre siden efteråret, har valgt at forlade sin stilling som kommunikationskonsulent i partiet. Det oplyser Søs Marie Serup, som er leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik, til TV 2 Nyhederne.

Har slettet profilen

- Ditte har valgt at forlade sin stilling i Venstre for ikke at ligge partiet eller andre til last - og derfor har vi indgået en frivillig aftrædelsesaftale med Ditte, siger Søs Marie Serup til TV 2 Nyhederne.

Ditte Okmans meget omtalte facebook profil er nu blevet slettet. Men inden den blev det, kunne man blandt andet læse, at Ditte Okman synes, at overborgmester i Købehavn Frank Jensen (S) "altid ser liderlig ud på den virkelig klamme måde", og at regionsformand for Region Hovedstaden, Vibeke Storm Rasmussen, "ser fed, rig og svinsk ud."

FacebookTwitter