VIDEO Joachim og Johanne kæmper om at sælge flest Hus Forbi

Folketingspolitikerne Joachim B. Olsen og Johanne Schmidt-Nielsen debattere ulighed i Danmark i aftenens udsendelse af 'Langt fra Borgen'.

Aftenens udsendelse af ’Langt fra Borgen’ fokuserer på ulighed, og derfor er folketingspolitikerne Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance og Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten inviteret til Amagerbro Torv for at sælge hjemløseavisen Hus Forbi.

Se hvordan det går – og hvem der sælger flest – i videoen i toppen af artiklen.

På Amagerbro Torv møder politikerne desuden Hus Forbi-sælger Steen Rosenquist, der har boet på gaden i mange år og i dag er formand for de hjemløses landsorganisation, SAND.

- Nogle af mine kollegaer på kontanthjælp har fået en lejlighed, som lige kan løbe rundt, men hvis kontanthjælpsydelsen sættes længere ned, så ryger de igen ud af deres lejligheder, som de har sloges for i årevis.

Sådan lyder bekymringen fra Steen Rosenquist, og det fører til en debat mellem Joachim B. Olsen og Johanne Schmidt-Nielsen.

Herunder kan du se Joachim B. Olsen krybe til korset og indrømme, at han faktisk selv købt alle de Hus Forbi-aviser, som han skulle have solgt:

Se debatten her:

Se ’Langt fra Borgen: Ulighed i Danmark’ i aften kl. 21.55 på DR1 og dr.dk/tv og se tidligere afsnit her.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk