VIDEO Vred fiskerskipper giver miljøministeren skældud i 'Langt fra Borgen'

To politikere fra hver sin fløj tager i aftenens 'Langt fra Borgen' til vestkysten for at møde folk, der brænder for livet på kysterne.

Der er langt til de bonede gulve på Christiansborg, når miljøministeren og hendes kollega trækker i gummistøvler og trasker ud i den våde, vestjyske muld.

I aftenens udgave af 'Langt fra Borgen' drager miljøminister Eva Kjer Hansen fra Venstre og Enhedslistens miljøordfører Maria Reumert Gjerding til vestkysten for at diskutere, om der skal bygges ved kysterne eller ej.

Og når man kommer ud i virkeligheden som politiker, får man det råt for usødet. Det oplever Eva Kjer Hansen i dén grad, da fiskerskipper Jens Frich giver hende tørt på, når han forklarer, hvad han synes om et projekt, der placerer nogle surfer-hytter lige midt i hans udsigt.

Se situationen i videoen i toppen af artiklen, og se hele udsendelsen af 'Langt fra Borgen' i aften kl. 21.55 på DR1 og dr.dk/tv.

Bør der gives grønt lys til at bygge badelande, feriehuse og golfbaner tæt på kysten? Eller skal kysterne se ud, som de...

Opslået af DR Nyheder på 18. februar 2016