68-årigt skudoffer fra Rønne igen i livsfare

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre kronvidnet fra skuddramaet på Bornholm, hvor to personer døde.

Vicepolitiinspektør Peter Jørgensen tør endnu ikke slå 100 procent fast, at der kun var tre personer indblandet i skuddramaet i Rønne i går. (Foto: Sofie Rønde Mathiesen © DR Bornholm)

Tilstanden hos den 68-årige mand, der i går blev hårdt kvæstet i et skuddrama i Rønne, er blevet forværret, og han er igen i livsfare.

Det oplyser vicepolitiinspektør Peter Jørgensen fra Bornholms Politi.

Den 68-årige er kronvidne i skuddramaet, hvor en 61-årig kvinde og en 55-årig mand døde.

Manden ringede selv til alarmcentralen

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre den 68-årige mand fra Rønne. Derfor har de stadig kun hans alarmopkald at lægge til grund for den teori, at den 55-årige først skød kvinden og den 68-årige, inden han skød sig selv.

De foreløbige undersøgelser fra huset tyder dog på, at det sådan, tingene hænger sammen.

- Vi kan dog ikke 100 procent afvise, at der kan være tale om en anden gerningsmand, men vi anser det ikke for at være sandsynligt, siger Peter Jørgensen.

Kriminalteknikere fra Rigspolitiet er stadig ikke helt færdige med deres undersøgelser fra huset, og der går yderligere et par uger, inden den endelige kriminaltekniske rapport er klar.

De dræbtes identitet ikke endelig klar

Det har stadig heller ikke været muligt med 100 procents sikkerhed at fastslå de dræbtes identitet. De er så ilde tilredt, at det ikke er muligt at identificere dem. Derfor vil deres endelige identitet først være klar efter en obduktion i morgen.

Alt taler dog for, at der er tale om husets 61-årige kvindelige beboer og en 55-årig bekendt mand.

Det var den 68-årige hårdt kvæstede mand, der selv ringede til alarmcentralen i går morges kl. 4.41. Den 61-årige kvinde og den 55-årige mand, var døde, da politiets første patrulje nåede frem til adressen.