Bornholmsk DF-profil om Copenhagen Pride: Det har taget overhånd med glimmer og disko

Regnbueparaden er en tand for kulørt for René Danielsson (DF).

Man behøver ikke at stå i en g-streng på lastbil med hård techno-musik for et manifestere et budskab om mangfoldighed, mener den bornholmske kommunalpolitiker. (© DR bornholm)

- Lad endelig folk holde pride. Men alt glimmeret må godt blive i København.

Sådan skriver Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem, René Danielsson i et Facebook-opslag, efter han blev udsat for en kollegial spøg i form af et regnbuedekoreret arbejdskontor i anledning af den københavnske mangfoldighedsparade Copenhagen Pride, der finder sted i dag.

Kommunalpolitikeren mener nemlig, at det har taget overhånd med glimmer og disko på Copenhagen Pride.

- Jeg mener godt, at man kan manifestere et budskab uden at stå i en g-streng på lastbil med hård techno-musik. Det må folk selv om, så længe det ikke foregår på mit kontor, siger René Danielsson.

Han understreger, at han ikke har noget imod paraden, så længe den holder sig væk fra hans arbejdsplads, og det mener DF'eren i øvrigt ikke, at nogen bør tage på vej over.

- Der er ingen grund til at føle sig stødt over, at jeg godt kan lide hvide vægge og synes, at nogle typer fester har taget overhånd. Men hvis man vil føle sig stødt, kan man jo altid finde en grund, siger René Danielsson.

Kommunalpolitikeren arbejder som oversergent ved opklaringsbataljonen på Almegårds Kaserne. Og det var her, at han blev udsat for den kollegiale spøg med blandt andet regnbueflag og penis-atrapper.

René Danielsson fik 1.545 personlige stemmer ved kommunalvalget i år 2017 kun overgået af Bornholms borgmester, Winni Grosbøll (S).

Facebook
Twitter