Johan Bülow hyldet for at skabe vækst

Johan Bülow og hans lakridser er kåret som årets nationale vækst-entreprenør.

Johan Bülow og hans lakridser er kåret som årets nationale vækst-entreprenør. (© DR Bornholm)

Der var både en pris og en stribe rosende ord til ladkridsfabrikanten Johan Bülow, da han i går blev kåret som som årets nationale entreprenør af Dansk Erhverv og EY Entrepreneur Of The Year.

Prisen blev overrakt af Lisbeth Knudsen, som er koncernchef i Berlingske Hus og medlem af den nationale jury, og hun var fuld af rosende ord:

- Her er tale om en entreprenør, der aldrig har ladet sig slå ud af modgang, men har sat sine erfaringer i praktisk anvendelse og gjort sig selv og sin virksomhed stærkere, sagde Lisbeth Knudsen blandt andet.

Også hos Dansk Erhverv er man begejstret over valget af vækstvinderen LAKRIDS by Johan Bülow A/S:

- Firmaet er en ægte iværksætterdrøm, der er blevet til virkelighed. Hos Dansk Erhverv kæmper vi for, at Danmark skal få flere iværksættere og at det skal være lettere at starte virksomhed op. LAKRIDS by Johan Bülow er et eksempel til efterfølgelse for folk med iværksætterdrømme, sagde Ulla Brandt, der er chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Johan Bülow har samtidig kvalificeret sig til verdensmesterskabet EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco senere på året.

Mange kandidater til prisen

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største konkurrence for entreprenører i vækstvirksomheder.

I 2013 levede 962 entreprenører i Danmark op til kravene for deltagelse Cirka 120 entreprenører gik videre til anden runde og bliver interviewet af EY’s rådgivere med særlig fokus på vækst og innovation. En uafhængig jury af erhvervsfolk kårer 6 vindere i regionerne, som går videre til landsfinalen.

Facebook
Twitter