Samarbejde giver større events på Bornholm

Søndagens store internationalt modeshow i Nexø kan kun lade sig gøre, fordi flere virksomheder samarbejder om arrangementet.

Ruben Kofoed fra Inhouse Bornholm i Nexø er involveret i det store internationale modeshow. De flotte modeller vil uden tvivl spankulere op og ned ad den brede trappe i møbelbutikken, så Ruben Kofoed må llge give plads! (Foto: Mette Brochorst © DR Bornholm)

Der skal samarbejdes på tværs af øens virksomheder, hvis det skal lykkes at få store arrangementer stablet på benene.

Den opfordring kommer fra Nicklas Stærmose fra Butik Pia Stærmose i Boderne.

Otte firmaer involveret

Han har sammen med Bornmodels, Inhouse Bornholm og seks andre virksomheder på øen arrangeret et stort, internationalt modeshow, som vises i møbelhuset Inhouse i Nexø søndag eftermiddag.

- Det havde slet ikke kommet op at stå, hvis vi ikke var flere, der var gået sammen om det. Det er jo nogle dyre modeller at få fat i, og når man er flere har man et større budget og kan få flere ting til at fungere, siger Nicklas Stærmose.

Positivt samarbejde

Han anbefaler derfor andre virksomheder på øen til at samarbejde på tværs:

- Samarbejde er jo altid positivt, hvis der er en mening med det. Kan man finde nogle, der matcher sammen, så man kan få det op i en større enhed det hele, så er det jo fantastisk, mener Nicklas Stærmose.

Modeshowet finder sted i møbelhuset Inhouse Bornholm klokken 15.

Facebook
Twitter