13-årig dreng angriber kvinde på offentligt toilet

En 59-årig kvinde er blevet angrebet af en 13-årig med kniv på et offentligt toilet på en banegård i Bogense.

En 13-årig dreng fra Bogense har tilsyneladende umotiveret overfaldet en 59-årig kvinde med en kniv på et offentligt toilet på banegården i Bogense. Det fortæller Fyns Politi.

- Det vi får forklaret, det er, at kvinden er på toilettet, og da hun er ved at være færdig, bliver der banket på døren.

- Så siger hun "ja, jeg kommer nu", og da hun lukker op for toiletbåsen, står den her 13-årige dreng lige foran hende med en kniv i hænderne, siger vagtchefen, Thomas Bentsen.

Kviden befandt sig på dametoilettet, da overfaldet fandt sted.

Det var folk på Banegården, der fik tilkaldt politiet.

- Klokken 12.20 får vi en anmeldelsen om, at en kvinde er overfaldet på et toilet oppe ved banegården i Bogense på Vestergade. Alt imens vi får afhørt anmelderen, får vi oplyst, at hun også er blevet stukket med kniv, siger vagtchefen.

Skubbet ind i toiletbås

Kvinden blev ramt af kniven på hænderne, da hun forsøgte at afværge for angrebsmanden. Sårene er kræver behandling, men hun er ikke kommet yderligere til skade.

Det skyldes sandsynligvis, at kvinden formår at afværge flere knivstik.

- Uden der er en dialog imellem, så stikker han ud efter hende flere gange. Så opstår der en kamp om den her kniv, hvor hun skærer sig på hænderne. I tumulten får hun skubbet ham ind i en toiletbås og får lukket døren, siger Thomas Bentsen.

Den 13-årige gerningsmand var nem at finde for politiet, da han stadig befandt sig i toiletbåsen, da politiet kom.

Hans udlægning af sagen mangler endnu. Han skal afhøres af de sociale myndigheder, og så bliver sagen overgivet til kommunen efterfølgende.

/ritzau/

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.