19-årige Mark forsvandt efter bytur i fredags. Nu er han fundet død

Fyns Politi har fået enkelte henvendelser i sagen om forsvundne Mark Corneliussen.

Mark Corneliussen har været forsvundet siden sent fredag aften. (© Fyns politi)

Artiklen er opdateret den 24/10 klokken 16:45. Fyns Politi bekræfter over for DR Nyheder, at den 19-årige Mark Corneliussen er fundet død sent onsdag aften. De vil ikke kommentere de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet.

Fyns Politi er uden reelle spor i sagen om den forsvundne Mark Corneliussen, som sidst er set på Old Irish Pub i Odense fredag aften klokken 22.50. Han blev fundet død onsdag aften.

Det fortæller politikredsens vagtchef, Kenneth Taanqvist, der opfordrer folk med kendskab til den 19-åriges færden til at kontakte politiet.

- Vi har fået nogle enkelte henvendelser, som vi har reageret på, men det har ikke givet noget. Vi holder alle muligheder åbne, siger vagtchefen.

Politiet valgte at efterlyse den 19-årige i går, men her havde gruppen Missing People allerede indledt en eftersøgning på opfordring fra drengens mor, skriver BT.

Iført mørkt tøj

Fyns Politis efterforskningsafdeling ser nu på sagen og tjekker blandt andet den unge mands mobiltelefon og hævekort for at se, om det er blevet brugt siden hans forsvinden.

Vagtchef Kenneth Taanqvist afviser heller ikke, at politiet vil lave en reel eftersøgning omkring for eksempel Odense Å.

Mark Corneliussen er 180 centimeter høj og har mørkt, blondt hår. Da han forsvandt, var han iført mørke denimbukser, en sort Rock Bull-bluse og hvide sko.