21 anholdt efter hærværk i Odense

Pool Caféen i Odense er blevet smadret med en økse. Politiet har anholdt flere bandemedlemmer af indvandrergruppen Black Army.

Klokken 19.50 onsdag aften rykkede Fyns Politi ud til et stort hærværk i Skibhuskvarteret. (Foto: martin sylvest andersen © Scanpix)

Poolcaféen på Skibhusvej i Odense blev onsdag aften udsat for voldsomt hærværk, hvor butikkens indgang og store vinduer er blevet smadret med en økse.

Ifølge politiet er hærværket begået af folk fra indvandrerbanden, Black Army.

Fyns Politi fik anmeldelsen 19:50 og kørte til Skibhusvej, men sendte også folk til Black Armys Klubhus på Nyborgvej.

- Her finder vi en personbil med en økse i bilen og en smadret bagrude. Herefter anholder vi fire personer, fortæller vagtchef Christian Rasmussen.

Efterfølgende kommer der flere personer, og der opstår tumult med politiet.

I løbet af natten er i alt 21 personer blevet anholdt.

Torsdag morgen er politiet begyndt at løslade de anholdte. De bliver sigtet for blandt andet groft hærværk, overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt overtrædelse af våbenloven.

Vagtchefen vil ikke kommentere på et muligt motiv, men opfordrer folk til at kontakte politiet, hvis man har set eller hørt noget.

Du kan ringe til Fyns Politi på 114.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.