Alternativet får endnu et bestyrelsesmedlem

Kommunalbestyrelsesmedlem fra Faaborg-Midtfyn springer fra Socialdemokraterne til Alternativet. Han er utilfreds med asylpolitikken.

Kommunalbestyrelsesmedlem Mads Holdgaard fra Faaborg-Midtfyn har fået nok af Socialdemokraternes flygtningepolitik og melder sig ind i Alternativet i stedet.

41-årige Mads Holdgaard, der er medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn, forlader Socialdemokratiet for at melde sig ind i Alternativet. Dermed bliver han partiets andet kommunalbestyrelsesmedlem i hele landet.

Kort efter nytår meldte Melanie Simick fra Mariagerfjord sig ud af SF og ind i Alternativet og blev det nye partis første kommunalbestyrelsesmedlem.

Når Mads Holdgaard bryder med Socialdemokratiet, skyldes det især partiets værdier på udlændingeområdet.

- Min største bevæggrund er den linje, der køres på nationalt plan i forhold til asyl- og udlændingepolitikken. De politiske forlig mellem Venstre, DF og Socialdemokraterne, der tegner sig, er for inhumane, siger Mads Holdgaard.

For Mads Holdgaard er Alternativet netop et perfekt alternativ for ham.

- De har et super mantra om, at man skal holde hovedet koldt og hjertet varmt, og det er passer klokkerent i den sammenhæng, vi står i lige nu, siger han.

For Mads Holdgaard er der tale om et brud med en lang familietradition, når han siger farvel til Socialdemokraterne. Både hans oldefar, farfar og far har været trofaste tilhængere af partiet, som han nu har meldt sig ud af.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.