Asylmedarbejder erkender sex med flygtningedreng i bil

En ansat ved det lukkede Børnecenter Tullebølle erkender sig skyldig i Retten i Svendborg.

Børnecenter Tullebølle på Langeland. (Foto: Dr Fyn)

En 52-årig kvinde, der var ansat som pædagogmedhjælper på det nu lukkede Børnecenter Tullebølle, erkender at have haft sex med en 17-årig flygtningedreng.

Det siger hun, da sagen blev indledt mandag morgen ved Retten i Svendborg.

- Det er sket to gange i min bil, siger kvinden, som også fortæller, at hun har skyldfølelse og skammer sig og gerne vil have sin straf.

Den tiltalte forklarer, at de seksuelle udfoldelser skete frivilligt for begge parters vedkommende.

Den tiltalte fortæller desuden, at hun er den hjælpsomme type, som havde ondt af drengen og blandt andet sagde ja til at køre ham en tur til byen og handle efter fyraften.

Børnecenter Tullebølle blev lukket i oktober sidste år blandt andet som følge af de seksuelle anklager mod to kvindelige medarbejdere og den uro, som nogle af de uledsagede flygtningedrenge skabte i lokalområdet

I august blev der ført en lignende sag mod en 36-årig kvindelig ansat ved Retten i Svendborg. Hun nægtede sig skyldig, og retten endte med at frifinde hende. Man fandt det ikke bevist, at hun havde haft samleje med en 17-årig flygtningedreng.

Efter at den 52-årige kvinde har erkendt sig skyldig, skal domsmandsretten i Svendborg nu høre den forurettede flygtningedrengs forklaring for lukkede døre.

Derefter falder der dom.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.