Axelsen på indisk catwalk i nattøj: Heldigvis havde de ikke snabelsko i 47'er

Den 22-årige badmintonstjerne har begyndt sit 2017 med Premier Badminton League i Indien.

Viktor Axelsen spiller i den indiske Premier Badminton League, hvor han blandt andet skulle gå modeshow. - Jeg gik ned af podiet foran masser af pressefolk, i noget der ligner en blanding mellem nattøj og et Pjerrotkostume, skriver Viktor Axelsen i en mail. (Foto: Henrik Axelsen)

22-årige Viktor Axelsen har haft et år med fantastiske resultater. Nu er han fløjet til Indien, hvor han skal spille i den Indiske Badminton Liga - også kaldet Premier Badminton League.

En liga med verdens største pengepræmie samt et kæmpe setup med alt fra photoshoots, pressemøder til modeshows og interviews med tv-stationer.

- Indtil nu har det været alt andet end en badmintonturnering, men det gør det ikke noget, for det har været fest og farver, og inderne er super søde og venlige, skriver Viktor Axelsen i en mail.

Premier Badminton League foregår fra den 1-14. januar, hvor seks hold badmintonspillere fra hele verden bliver sammensat på en ”auktion”. Viktor Axelsen er blevet købt for 400.000 kroner til at spille på Bengaluru Blasters.

Desuden får alle spillere også et grundbeløb, der tager udgangspunkt i spillernes placering på verdensranglisten, hvor Viktor Axelsen lige nu ligger nummer tre.

Den indiske turnering har i flere år været interesserede i at få den 22-årige fynbo til Indien. Men Viktor Axelsen har tidligere takket nej, fordi Premier Badminton League spilles i januar, hvor hans fokus normalt er på at forberede sig til den kommende sæson.

Selvom Premier Badminton League består af meget andet end badminton, er Viktor Axelsen positiv. Der var særligt en episode, der fik ham til at trække på smilebåndet.

- Jeg skulle på catwalken i et indisk outfit. Der tænkte jeg da, hvad er det, jeg har rodet mig ud i. Men det er nok bare en sjov måde at slutte mit 2016 af på - at gå ned af podiet foran masser af pressefolk, i noget der ligner en blanding mellem nattøj og et Pjerrotkostume. Heldigvis havde de ikke snabelsko i størrelse 47, fortæller Viktor Axelsen.

Ud over modeshows og mediernes spotlight er selve turneringen også anderledes. Der spilles kun til 11 i hvert sæt og bedst af tre sæt. Der spilles to herresingler, en damesingle, en herredouble og en mixdouble.

Viktor Axelsen er ikke den eneste dansker, der skal spille med i Premier Badminton League. Jan Ø. Jørgensen blev for 600.000 kroner købt til at spille for holdet Delhi Acers, mens herredoublespilleren Mads Pieler Kolding blev solgt for cirka 250.000 kroner til Chennai Smashers.

Facebook
Twitter