Barejer: Ætsninger stammer fra lukket flaske

De tre personer, der blev indlagt med ætsninger i hals og svælg, har drukket ét bestemt produkt, fortæller barejer.

Al videomateriale er udleveret til Fødevarestyrelsens rejsehold samt Fyns Politi. (Foto: Charlotte Flyvbjerg DR Fyn)

En bytur på Bubbas Bar & Natklub i Middelfart endte helt galt for et par gæster natten til søndag. Tre personer blev indlagt på Odense Universitetshospital, OUH, med ætsninger i hals og svælg.

Årsagen til skaderne er endnu ikke fundet. Mike Juhl Jensen, der ejer Bubbas Bar & Natklub, har talt med bargæsterne, der blev indlagt med ætsninger. De har alle nævnt ét bestemt produkt, fortæller han.

- Det er en flaske med kapsel. Nogle har fået den åbnet i baren, og andre har selv åbnet flasken og drukket derefter, siger han.

På overvågningen ser det desuden ikke ud til, at nogen putter kemikalier i flaskerne.

- Der er ingen, der har sat drikkelsen fra sig, så fejlen må være sket i produktet, siger Mike Juhl Jensen.

Han har udleveret alt videomateriale til Fødevarestyrelsens rejsehold samt Fyns Politi, der fortsat arbejder på sagen. To gæster er fortsat indlagt på OUH, og barejeren er selv meget berørt over episoden.

- Det er dybt forfærdeligt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg lever af at sælge drikkevarer, så at det sker på mit sted, er det værsttænkelige, siger han.

Mike Juhl Jensen opfordrer weekendens gæster på Bubbas Bar & Natklub til at tage kontakt til ham og Fyns politi, hvis de har oplysninger.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk