Betondrab på fynsk motorvej: 70 henvendelser om gammel Volvo

Fyns Politi har fået en række henvendelser om den grå Volvo, som de efterlyste i går.

Fyns Politi leder efter en Volvo Stationcar 245 som denne model - muligvis grålig eller anden mørk farve.

70 personer har grebet knoglen eller tastaturet og har kontaktet Fyns Politi i sagen om en 30 kilo tung betonklods, som blev kastet ned fra en fynsk motorvejsbro ved Skallebølle i august.

I går offentliggjorde politiet et billede af en Volvo model 245, som er set nær gerningsstedet tæt på gerningstidspunktet.

Nu har Fyns Politi så nogle nye spor at gå efter, forklarer efterforskningsleder ved Fyns Politi Michael Lichtenstein.

- Den afgørende henvendelse, hvor vi kan sætte navn på en gerningsmand, er der ikke lige nu, men der er flere Volvo’er, som vi skal ud og kigge på, siger han.

En 33-årig tysk kvinde blev slået ihjel af stenen. Hendes mand er fortsat i kritisk tilstand og overført til et hospital i Bochum i Tyskland, mens parrets 5-årige søn slap med skrammer.

Fyns Politi har fået mere end 250 henvendelser i sagen, som de betragter som en drabssag.

- Vi har ledt efter bilen i vores register for at finde ud af, hvem der ejer sådan en model. Det har vi ikke kunnet. Det er en ældre model, og den burde vi kunne finde, hvis vi får lidt hjælp, siger Michael Lichtenstein.

Bilen er set omkring klokken 03.50 21. august. Der er tale om en grålig stationcar, model 245. Den kørte ad Middelfartvej mod vest.

Henvendelser på telefon 114 eller på fyn@politi.dk

Facebook
Twitter