Bil ramt af muligt stenkast fra fynsk motorvejsbro

Fyns Politi kan ikke udelukke, at bilisten blev ramt af en sten kastet ned på Fynske Motorvej.

Bilisten var blevet ramt af sten, mens personen kørte under motorvejsbroen mellem afkørsel 52 Odense SV og afkørsel 53 Odense V. (Foto: Camilla Faurholdt-Löfvall © DR Nyheder)

21.05 tirsdag aften fik Fyns Politi en anmeldelse fra en bilist på E20 Fynske Motorvej.

- Vi får en anmeldelse om noget, vi ikke kan udelukke er et stenkast, fortæller Anders Furbo Therkelsen, vagtchef i Fyns Politi.

Bilisten var blevet ramt, mens personen kørte under motorvejsbroen mellem afkørsel 52 Odense SV og afkørsel 53 Odense V.

Der skete materiel skade på bilen, men ingen personskade.

Undersøgelser og sikring af spor

Herefter blev motorvejen spærret i begge retninger, så politiet kunne foretage undersøgelser og sikre eventuelle spor. Klokken 01.30 blev motorvejen åbnet igen.

- Nu skal vi se på sporene og den efterforskning, der er foretaget i løbet af natten. Det bliver bragt videre til afdelingen, der arbejder med den slags sager, fortæller Anders Furbo Therkelsen, vagtchef ved Fyns Politi.

En i rækken

Fyns Politi kan ikke oplyse, om der er blevet fundet spor ved motorvejsbroen, eller om der er en forbindelse mellem denne episode og flere af de stenkast, som de seneste år er sket på Fynske Motorvej.

Fyns Politi arbejder fortsat med at opklare sagen fra den 21. august 2016, hvor en tysk familie blev ramt, da de kørte på motorvejen ved Skallebølle.

Her blev en betonflise på 30 kilo kastet fra en motorvejsbro, og en 33-årig kvinde blev dræbt på stedet, mens hendes 36-årige mand blev hårdt såret. Parrets dengang femårige dreng slap uden fysiske skader.

Hjælp politiet

Fyns Politi hører meget gerne fra borgere, der har set noget før eller efter episoden i aftes.

- Vi kan ikke melde noget konkret ud, men vi vil gerne høre, hvis nogen har set noget. Så sorterer vi selv i oplysningerne, siger Anders Furbo Therkelsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Du kan kontakte politiet på 1-1-4.

Facebook
Twitter