Dansk festivaldebut til verdenskendt band: Depeche Mode spiller på Tinderbox

For første gang nogensinde spiller Depeche Mode til sommer på en dansk festival.

Det engelske band Depeche Mode spillede i Parken i maj 2017. (Foto: søren bidstrup © Scanpix)

Når Tinderbox for fjerde gang åbner Tusindårsskoven i Odense kan du torsdag d. 28. juni for første gang på en dansk festivalscene opleve den engelske musikgruppe Depeche Mode.

Gruppen er kendt for sin elektroniske musik, og pressechef for Tinderbox Festial er sikker på, at bandet får skabt en kæmpe fest i Tusindårsskoven.

- Vi er enormt stolte over, at Depeche Mode har valgt at spille en sjælden festivalkoncert i Odense. De er et utroligt vigtigt navn i musikhistorien, der har inspireret alle fra Nephew til Rammstein, og så har de så ufattelig mange hits på samvittigheden, at koncerten ikke kan undgå at blive en kæmpefest, mener John Fogde, pressechef for Tinderbox/Down the Drain.

Med hits som 'Just Can’t Get Enough', 'People Are People' og 'Strangelove' var Depeche Mode med til at sætte sit præg på 80’erne.

Du kan måske synge med på 'Personal Jesus' og 'Enjoy the Silence' fra albummet 'Violater' og senest 'Where's the Revolution' fra det nyeste album 'Spirit', når Depeche Mode optræder som et Tinderbox's hovednavne i 2018.

Depeche Mode har solgt over 100 millioner albums og singler på verdensplan, hvilket gør dem til det bedst sælgende elektroniske band nogensinde.

Stemningsbillede fra Pet Shop Boys koncerten til Tinderbox Festival 2017. (Foto: Anne Mette Thrane - DR Fyn)

Tinderbox løber af stablen d. 28. juni til 30. juni 2018, og billetsalget starter mandag d. 13. november.

Facebook
Twitter